Marturii botez

Marturii botez
Produse pe pagina:
Sortare:

Marturie de botez de tip suzeta din plastic de culoare bleu, excelenta pentru un botez de baiat. Dimensiune: aproximativ 3 cm...

0.99 lei

Marturie de botez in forma unei suzete de plastic de culoare roz. La ea se poate adauga un bilet in care sa fie trecute numele fetitei si data botezul..

0.99 lei

Marturie pentru botez tip cutiuta, realizata din carton mat, accesorizata cu un dragalas carucior de bebelusi...

1.50 lei

Marturie cutiuta cu ursuleti inscriptionati. Este de culoare roz. Poate fi personalizata cu numele copilului si data evenimentului. Dimensiuni: Â 4 cm..

2.00 lei

Marturie sub forma unui saculet ce contine o suzeta de culoare bleu si un biletel cu numele copilului si data evenimentului. Suzeta este disponibila s..

2.00 lei

Marturie carucior confectionata din carton. Disponibila in doua culori: roz si bleu. Este personalizata cu un biletel si o panglica. Dimensiuni: 9 cm ..

2.00 lei

Marturie cu suzeta transparenta prinsa intr-un saculet ce contine un biletel cu numele copilului si data evenimenteului. Dimensiuni suzeta: 4 x 2,5 cm..

2.00 lei

Pentru un botez de baiat va sugeram o marturie ursulet din plastic de culoare bleu cu agatatoare. Dimensiune: aproximativ 3 cm...

2.00 lei

Marturie de botez din plastic in forma de ursulet, de culoare roz, perfect pentru botezul unei fetite...

2.00 lei

Marturie de botez de forma unei cutiute dreptunghiulare, ce are dimensiunea de 9 cm x 8 cm. Este de culoare roz, accesorizata cu o panglica dubla. Â P..

2.50 lei

Marturie biberon disponibila in doua culori roz si bleu, Â ce poate fi oferita cadou invitatiilor dumneavoastra. In interior se pot introduce bomboane..

2.70 lei

Marturii magneti de frigider personalizate cu Daisy si cu fotografia bebelusului dumneavoastra. Se pot alege si alte design-uri. Personalizare lor est..

3.00 lei

Marturii magneti de frigider personalizate cu pisicute si cu fotografia bebelusului dumneavoastra. Se pot alege si alte design-uri. Personalizare lor ..

3.00 lei

Marturii magneti de frigider personalizate cu  fotografia bebelusului dumneavoastra. Se pot alege si alte design-uri. Personalizare lor este GRATUITA..

3.00 lei

Marturii magneti de frigider personalizate cu  fotografia bebelusului dumneavoastra. Se pot alege si alte design-uri. Personalizare lor este GRATUITA..

3.00 lei

Marturie cutiuta, ideala pentru un botez de baietel, accesorizata cu o fundita bleu din organza si o suzeta. Modelul poate fi personalizat cu un bilet..

3.00 lei

Marturii magneti personalizate cu Mickey Mouse & - Friend's. Se pot alege si alte design-uri. Personalizarea lor este GRATUITA. Â Dimensiuni: 9 x ..

3.00 lei
telefon