Despre noi

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de invitatii, marturii, si accesorii pentru nunta si botez, care vor incanta si surprinde orice invitat, prin caracteristriicile definitorii unei nunti ca in povesti – eleganta, rafinament si bun gust. 

Colectiile pe care vi le punem la dispozitie, se pliaza pe nevoile fiecaruia, deoarece aveti posibilitatea de a va alege modele potrivite pentru fiecare stil in parte, modele care pot fi personalizate in functie de tema evenimentului dumneavoastra.

Experienta de peste 12 ani pe piata din Romania ne recomanda. 

Peste 35.000 de clienti multumiti.


Inscriptionarea invitatiilor/ produselor

Costul pentru personalizarea invitatiilor  este de 0.5 ron/ buc – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea plicurilor de bani este de 0,35 ron/ buc sau 0,85 ron/buc, in functie de modelul ales – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea meniurilor este de 0,85 ron/ buc – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea marturiilor este de 0,35 ron/ buc sau 0,85 ron/buc – orice limba, orice culoare si orice font.


Asamblarea invitatiilor sau plicurilor de bani este optionala, acest serviciu se taxeaza separat cu 0.5 ron pe bucata.


Bunul de tipar

Pentru a fi aprobat textul ales, veti primi un e-mail cu matrita produsului comandat, iar apoi pentru a confirma veridicitatea datelor avem rugamintea sa ne trimiteti un e-mail cu mesajul “textul este bun de tipar”.  In momentul in care primim bunul de tipar pe matrita textului, clientul are raspundere totala asupra continutului matritei.

telefon