In functie de preferintele dumneavoastra, va punem la dispozitie mai multe modalitati de comanda.

Comanda Online

  • foarte simplu cu formularul nostru pe care il regasiti la sfarsitul fiecarui produs oferit de noi.

Comanda prin e-mail

  • ne puteti trimite un mail la simona@boutiquewedding.ro unde va rugam sa ne mentionati codul sau codurile produselor alese, cantitatea dorita, precum si un numar de contact pentru a stabili ulterior toate datele necesare comenzii dumneavoastra.

Rezerva telefonic

0720.799.326

Indiferent de modalitatea aleasa pentru comandarea produselor, vom raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra
 

Termen de livrare invitatii nunta

Livrarea invitatiilor se realizeaza in regim normal de 5 zile lucratoare din momentul in care primim bunul de tipar pe matrita produsului comandat.

In regim de urgenta, 3 zile lucratoare, produsele vor fi gata in cea de-a treia zi lucratoare din m0mentul in care primim bunul de tipar pe matrita invitatiei si confirmarea platii avansului de 50%. Pentru acest serviciu se percepe o taxa de 30 Ron.

In regim de urgenta, 24 de ore, comanda dumneavoastra va fi finalizata intr-o zi lucratoare,  din m0mentul in care primim bunul de tipar pe matrita invitatiei si confirmarea platii avansului de 50%. Pentru acest serviciu se percepe o taxa de 60 Ron.

Termen de livrare marturii nunta

Livrarea marturiilor se realizeaza in regim normal de 5 zile lucratoare din momentul in care primim confirmarea comenzii.

Comanda minima invitatii/ marturii: 50 bucati. In cazul in care comandati sub 50 bucati se percepe o taxa de 20 lei.

Inscriptionarea invitatiilor/ produselor

Costul pentru personalizarea invitatiilor  este de 0.5 ron/ buc sau de 0,85 ron/ buc, in functie de modelul ales – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea plicurilor de bani este de 0,35 ron/ buc sau 0,5 ron/buc, in functie de modelul ales. – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea meniurilor este de 0,85 ron/ buc sau 1.2 ron/ buc – orice limba, orice culoare si orice font.

Costul pentru personalizarea marturiilor este de 0,50 ron/ buc – orice limba, orice culoare si orice font.

Asamblarea invitatiilor sau plicurilor de bani este optionala, acest serviciu se taxeaza separat cu 0.5 ron pe bucata.

Fontul textului

Venim in sprijinul dumneavoastra cu o gama diversificata de fonturi pentru personalizarea invitatiilor. Va putem sugera noi fontul sau fonturile care se potrivesc cel mai bine pentru modelul ales sau va putem trimite pe e-mail o lista cu mai multe fonturi si ne specificati dumneavoastra ce varianta doriti sa fie utilizata.

Bunul de tipar

Pentru a fi aprobat textul ales, veti primi un e-mail cu matrita produsului comandat, iar apoi pentru a confirma veridicitatea datelor avem rugamintea sa ne trimiteti un e-mail cu mesajul “textul este bun de tipar”.  In momentul in care primim bunul de tipar pe matrita textului, clientul are raspundere totala asupra continutului matritei.

Plata

Pentru a da curs comenzii dumneavoastra trebuie sa achitati un avans de 50% din valoarea totala a facturii fiscale, pe care o veti primi pe e-mail, iar restul se va achita ramburs, in momentul in care primiti coletul.

Modalitati de livrare

Produsele vor fi livratea prin intermediul firmei de curierat. Pentru localitatile din Romania, costul transportului poate varia.  Pentru restul localitatilor, costul transportului va fi realizat in functie de numarul de kilometri suplimentari.