Termeni si conditii

1. Definitii:
1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezinta marcile inregistrate ale firmei Boutique Wedding

SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Boutique Wedding, care se afla la adresa www.boutiquewedding.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Boutique Wedding prin intermediul site-ului www.boutiquewedding.ro

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul www.boutiquewedding.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii firmei Boutique Wedding2. Continutul Site-ului:
2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Boutique Wedding, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de catre Boutique Wedding ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Boutique Wedding isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. Boutique Wedding este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului acestuia

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Boutique Wedding  prevazute de legislatia in vigoare.3. Utilizarea SITE-ului:
3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii Boutique Wedding:

4.1. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si/ furnizori si Boutique Wedding nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

4.2. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul Boutique Wedding va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4.3. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

4.4. Boutique Wedding isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

4.5. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

4.6. Boutique Wedding nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

4.7. Boutique Wedding nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

4.8. Utilizarea Browserului Internet. Boutique Wedding garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

4.9. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii in functie de preferintele clientilor.

In regim de urgenta produsele pot fi livrate in 24 h cu un cost suplimentar de 60 lei sau in 3 zile lucratoare cu un cost suplimentar de 30 lei.

Regimul normal este de 5 zile lucratoare, nu se percepe nici un cost suplimentar.

5.0. In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia nu va depasi 5 zile lucratoare.

6.0. Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.

7.0. Raspunderea pentru continutul SITE-ului. Boutique Wedding nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

 8.0. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

9.0. Modalitatile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare.

Pentru orice detalii suplimentare sau modificari asupra comenzii, nu ezitati sa ne

contactati. Programul de lucru al Departamentului Vanzari este de Luni pana Vineri

intre orele 09:30 - 18:30.

 

ASAMBLARE

Toate produsele pentru care nu s-a solicitat serviciul de asamblare, vor fi livrate neasamblate.MACHETARE

Dupa lansarea comenzii, in 24 h, veti primi macheta invitatiei personalizata cu textul si datele trimise de cumparator.

Dupa primirea machetei, textul trebuie citit cu atentie maxima, in special la nume, date si diacritice. Orice modificare doriti sa faceti va fi luata in calcul doar in cazul in care aceasta a fost transmisa in scris inainte de a fi oferit deja un OK de tipar.

(dati REPLAY la mailul primit de la noi). Puteti face modificari ori de cate ori este nevoie pana cand textul este asa cum va doriti. Cand nu mai sunt modificari de facut ne trimiteti pe mail Bun de Tipar.

Dupa confirmarea bunului de tipar, responsabilitatea vis a vis de corectitudinea textului apartine in exclusivitate clientului!

Personalizarea invitatiilor se face digital. Din acest motiv, nu putem tipari cu auriu si argintiu.

 

Returnare

 

a) Produsele  sunt personalizate functie de preferintele clientului, astfel  returnarea este acceptata doar in situatia  constatarii unor neconcordante in tiparire vizibile ( ex tiparire pe jumatate de hartie)

Returnarea  este posibila doar daca in prealabil vanzatorul si cumparatorul au agreat in scris acest lucru, produsul ce urmeaza a fi returnat fiind in stare identica cu starea in care a fost receptionat iar toate etichetele sau accesorile ce au insotit comanda sunt prezente.

Daca optati pentru inlocuirea produsului in maxim 10 zile conform cu legislatia in vigoare, va rugam sa ne expediati produsului  defect prin firma de curierat rapid agreata, ulterior va vom trimite produsul indicat de dvs . Mentionam ca toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

 

b) Urmatoarele  categorii NU POT FI RETURNATE:

Produsele executate la comanda ;

Produsele  personalizate dupa preferintele clientului;

Produsele care sunt usor deteriorabile de catre client .Clientul are obligatia a returna produsele exact asa cum au fost primite.

 

Consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate conform OUG 34/2014 art.16, lit.C.

 

Politica de confidentialitate

Pentru a lansa o comanda prin intermediul acestui site, este nevoie sa ne furnizezi date personale, ca: nume, prenume, adresa, telefon, e-mail precum si alte informatii. Aceste date vor fi folosite pentru personalizarea si procesarea comenzilor sau pentru diferite anunturi (stadiul comenzii, confirmari de date) si mesaje de marketing.

Accesarea www.boutiquewedding.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Operator. Operatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Litigii

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei.

telefon